Floriade.

Op 11 augustus hebben 45 personen van de bond KBO uit de gemeente Zundert genoten van de wereld tuinbouw tentoonstelling Floriade. Zij werden hartelijk ontvangen door David Bömer van het Zundertse Centrum Treeport. Het was een warme dag, maar gelukkig waren er voldoende schaduwplekken. Wel minder bezoekers dan voorgaande keren wat de sfeer wel wat mat maakte. Desondanks een mooie reis.

Geniet van onderstaande korte foto impressie, aangeboden door Jack Mouws.

Pensioen akkoord.

Voor het laatste nieuws van KBO Brabant, zie tabblad pensioenakkoord.

Fietstocht Sint Franciscus route 23 juni 2022.

Er zijn 48 deelnemers gestart. Het was een zeer zonnige dag en wij zijn met 5 groepen naar via het prachtige buitengebied van o.a. de Pannenhoef naar Sprundel gereden. Bij de Trapkes hebben we koffie met gebak (het Sprundels wonder) op. Daarna fietste wij via de bewegwijzerde Sint Franciscus route. Zeer gevarieerd, dorpskernen, platte land en bos. Om half een aangekomen in de Zegge om een kleine lunch in gemeenschapshuis de Nieuwenbergmet waar wij tomatensoep,  broodje kroket en ham/kaas opgediend kregen. Vandaar weer verder naar Rucphen en via de Rucphense hei richting de Scherpenberg waar Jack Oers klaar stond met water en een appel. Na de korte pauze ging de fietstocht verder naar de Menmoerhoeve, bijna weer thuis. Hier is door de KBO een verfrissing aangeboden. We hebben lekker buiten gezeten in een plekje uit zon en kunnen de conclusie trekken dat mede dank aan het goede weer het een uitzonderlijk geslaagde dag was.  Voor een impressie zie tabblad foto's.

Verschijningsdata ONS magazine.

Zie tabblad: Home/Ons magazine

Hier kunt u het overzicht van de verschijningsdata downloaden.

AOW uitkering per 1 juli

Klik op  onderstaande link om meer te weten over de verhoging van de AOW uitkering.

Een overzicht van de AOW-bedragen zowel bruto als netto per 1 juli 2022 >>

EENMALIGE ENERGIE TOESLAG.

Laat deze kans niet verloren gaan. Voor meer informatie klik op onderstaande link naar website:

Ledenwerfmagazine

In week 16, april 2022 wordt er een ledenwerfmagazine uitgegeven. Er zijn negen verschillende edities uitgegeven. Het verschil per editie zit in de advertenties. Zie website KBO Brabant. Voor nadere info klik op:  Publicaties - KBO-Brabant