DigiD.

Vanaf 30 januari 2023 kunt u bij MijnOverheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Met alleen gebruikersnaam en wachtwoord is dit dan niet meer mogelijk.

Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Download de DigiD app of activeer inloggen met sms-controle. Zie website https://mijn.overheid.nl/

 

Historische Kilometer Rijsbergen.

Zondagmiddag 22 januari heeft een enthousiaste groep senioren de historische kilometer gewandeld. Onder leiding van Piet Utens werden we meegenomen in de geschiedenis van Rijsbergen. Het was een gezellige en geslaagde zondagmiddag. Na de wandeling werd er onder het genot van een kop koffie of thee nog even nagepraat. Zie onderstaande foto's.

 

Kerstviering 2022.

Dit jaar stond de kerstviering in het licht van ons 65 jarig bestaan. Een zeer grote opkomst. De grote zaal in de Koutershof was helemaal gevuld. Ook de kerkdienst genoot van de grote belangstelling. Een groot aantal leden hebben een oorkonde gekregen voor hun 25-jarig lidmaatschap. Na de toespraak van voorzitter Jan Aarts werden we vermaakt door het optreden van het belgisch duo Mariona & Frank. Met een afsluitend drankje is iedereen om 16.30 uur tevreden naar huis gekeerd. Wij kijken terug op een mooie en bijzondere Kerstviering.

 

 

Ledenwerfactie. 50-ste aanmelding.

Rika Rennen overhandigt Diny van Dongen- Weijgers een mooi boeket als 50e lid. Haar man Kees een fles wijn als nummer 51. De actie “ Kom bij de Kbo en doe mee” gaat gewoon door….op naar het 500e lid, nog 17 te gaan.

 

Pensioen akkoord.

Voor het laatste nieuws van KBO Brabant, zie tabblad pensioenakkoord.

 

 

Verschijningsdata ONS magazine.

Zie tabblad: Home/Ons magazine    

Hier kunt u het overzicht van de verschijningsdata downloaden.

 

EENMALIGE ENERGIE TOESLAG.  

Laat deze kans niet verloren gaan. Voor meer informatie klik op onderstaande link naar website:

 https://werkpleinhartvanwest-brabant.nl/energietoeslag-voor-lagere-inkomens