Wil je gratis je verkeerskennis opfrissen?

 

Ben je boven de 50, een ervaren automobilist en inwoner van de gemeente Zundert dan organiseert Veilig Verkeer Nederland in opdracht van de gemeente Zundert en in samenwerking met de lokale seniorenverenigingen een aantal 2-daagse VVN Opfriscursussen Auto (per dag 2 uur) over de veranderde verkeersregels. Onder het genot van een kopje koffie of thee word je door een gecertificeerde rijinstructeur bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn.

De 2-daagse cursussen zijn op:

Donderdag 15 en 22 juni 2023 tijdstip 13.30 – 15.30 uur in Klein-Zundert

Dinsdag 20 en 27 juni 2023 tijdstip 9.30 – 11.30 uur in Wernhout

Woensdag 5 en 12 juli 2023 tijdstip 9.30 – 11.30 uur in Rijsbergen

Let op: je wordt op beide dagen van de 2-daagse cursus verwacht.

 

Is dit iets voor jou?

Je kunt je tot een week voor aanvang van de cursus inschrijven via de onderstaande link van Veilig Verkeer Nederland of tijdens kantooruren bellen met 088-5248850.

https://vvn.nl/opfriscursuszundert

Deelname is gratis, maar let op: vol=vol!

Je ontvangt een week voor aanvang van de cursus een bevestiging met de locatiegegevens.

 

 

DigiD.

Vanaf 30 januari 2023 kunt u bij MijnOverheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Met alleen gebruikersnaam en wachtwoord is dit dan niet meer mogelijk.

Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Download de DigiD app of activeer inloggen met sms-controle. Zie website https://mijn.overheid.nl/

 

Historische Kilometer Rijsbergen.

Zondagmiddag 22 januari heeft een enthousiaste groep senioren de historische kilometer gewandeld. Onder leiding van Piet Utens werden we meegenomen in de geschiedenis van Rijsbergen. Het was een gezellige en geslaagde zondagmiddag. Na de wandeling werd er onder het genot van een kop koffie of thee nog even nagepraat. Zie onderstaande foto's.

 

Kerstviering 2022.

Dit jaar stond de kerstviering in het licht van ons 65 jarig bestaan. Een zeer grote opkomst. De grote zaal in de Koutershof was helemaal gevuld. Ook de kerkdienst genoot van de grote belangstelling. Een groot aantal leden hebben een oorkonde gekregen voor hun 25-jarig lidmaatschap. Na de toespraak van voorzitter Jan Aarts werden we vermaakt door het optreden van het belgisch duo Mariona & Frank. Met een afsluitend drankje is iedereen om 16.30 uur tevreden naar huis gekeerd. Wij kijken terug op een mooie en bijzondere Kerstviering.

 

 

Pensioen akkoord.

Voor het laatste nieuws van KBO Brabant, zie tabblad pensioenakkoord.

 

 

Verschijningsdata ONS magazine.

Zie tabblad: Home/Ons magazine    

Hier kunt u het overzicht van de verschijningsdata downloaden.