Home » Dagfietstocht KBO St. Jozef Rijsbergen 2021

Dagfietstocht KBO St. Jozef Rijsbergen 2021

De dagfietstocht gaat door op donderdag 19 augustus a.s. Verzamelen bij de Koutershof om 09.15 uur. Denk om uw hesje en ID kaart, we komen in België.

Bij de eerste stop gebruiken we koffie met iets lekkers en nog een 2e kopje. De kosten hiervan zijn 6,75 euro. Vandaar vertrekken we voor de lunch naar de volgende stop. De kosten van de complete lunch bedragen 10 euro.

Hierna fietsen we huiswaarts en liefhebbers kunnen nog met ons aanrijden bij Alfons In Breedschot. Het verbruik hier is voor eigen rekening.

Opgeven voor deelname is verplicht i.v.m. reserveren, uiterlijk zaterdag 14 augustus bij een van de bestuursleden met opgave van aantal deelnemers en betaling van de kosten van 16,75 euro.

Leden die niet kunnen fietsen zijn toch welkom met de auto. Zij kunnen dan de route bij ons opvragen.